lauantai 11. helmikuuta 2012
PIENESTÄ ON TULOSSA SUURI...
PIKAINEN PÄIVITYS KUULUMISIIN... EHKÄ MAINITSEMISEN ARVOISTA ON SE, ETTÄ ADJASTA ON PIKKU HILJAA KASVAMASSA SUURI. TAI SIIS AINAKIN AJATUKSEN TASOLLA :) ENSIMMÄINEN MERKKI SIITÄ NÄKYY YLLÄ OLEVASTA KUVASTA. KAIHOLLA NEITI KATSELLEEN ULOS VANKILASTAAN REIÄSTÄ JOSTA AIKAISEMMIN MAHTUI LUIKERTELEMAAN KARKUUN. VIELÄ TOISTAISEKSI KIEMURTELEMALLA ADJA MAHTUU LUIKERTELEMAAN TYÖPAIKALLA LÄPI PUISEN PORTIN, MUTTA TOIVOTTAVASTI SE KASVAISI LEVEYTTÄ VIELÄ SEN VERRAN, ETTÄ TÄSTÄ TAVASTA PÄÄSTÄISIIN.

JO JONKIN AIKAA SILLÄ ON OLLUT HAMPAIDEN VAIHTO KÄYNNISSÄ. ETUHAMPAAT OVAT AIKALAILLA JO VAIHTUNEET, MUTTA UUSIA KULMUREITA EI VIELÄ NÄY EIKÄ KUULU. KOVASTI AHKERAAN NEITI ON LUITA SAANUT SYÖDÄ SILLÄ SUURELLA TOIVEELLA, JOSKO KULMURIT SEN MYÖTÄ LÖYSTYISIVÄT JA PARHAASSA TAPAUKSESSA JOPA TIPPUISIVAT POIS.

ZEUKSELTA TOSIN AIKOINAAN JOUDUTTIIN KAIKKI NELJÄ ELÄINLÄÄKÄRILLÄ POISTAMAAN. ETNALTA NE TIPAHTELIVAT POIS OMIA AIKOJAAN, JOTEN ADJAN "TAPAUKSEN" EDISTYMISTÄ SEURAAN PIENELLÄ JÄNNITYKSELLÄ!

A IKUISTUMISEEN VIITTAVIA MERKKEJÄ ON MUUTAMA LISÄÄKIN... ENSINÄKIN PIENI PENTU EI ENÄÄ TARVITSE KOROKETA PÄÄSTÄKSEEN SOHVALLE TAI SÄNGYLLE... SUJUVASTI NÄYTTÄÄ HYPPÄÄMINEN SUJUVAN, VAIKKA PAINAVAN LUUNKIN KANSSA. TOISINAAN TOSIN NEITI JOUTUU HYPPYNSÄ SUHTEEN OTTAMAAN REVANSSIN, MUTTA EI SE PAHAA TEE.

KOLMASKIN HAIVATTA MERKKI ON ILMAANTUNUT JA JOPA KÄSIN KOSKETELTAVISSA. NEIDIN PENTUMAHA ALKAA OLLA (TAI EI SITTENKÄÄN, OLIN NIMITTÄIN KIRJOITTAMASSA, ETTÄ MENNEEN TALVEN LUMIA...) KATOAMASSA, SILLÄ PIKKUHILJAA ALAA ON ALKANUT VALLATA HIENO TUMMA KARVA. NÄYTTÄÄPÄ MELKEIN JOPA SILTÄ, ETTÄ ADJAN MAHASTA TULEE ISÄPAPAN MAHAA KARVAISEMPI :D 

KOVA TALVI ON MEITÄ KOETELLUT VÄLILLÄ OLAN TAKAA. PAHIMPIEN PAKKASTEN AIKAAN KOIRAT EIVÄT OLE ULKONA VIIHTYNEET MUUTAMAA MINUUTTIA KAUEMPAA. AAMUISIN OLEN JOUTUNUT NE USEAMPAAN KERTAAN TODELLA KOMENTAAMAAN ULOS. LISÄKSI TOPPAHAALAREITA, VILLAPAITOJA TAI MANTTELIN NÄHDESSÄÄN NE YKSI TOISENSA JÄLKEEN LUIKKIVAT KARKUUN. JOPA NEITI NÄPPÄRÄ ALIAS ADJA ON TÄMÄN HOKSANNUT JA YRITTÄÄ LIVISTÄÄ TAKA VASEMMALLE. TAI TOTTA PUHUEN YLÄKERTAAN SÄNKYYN PIILOON.

TÄSTÄ JOHTUEN EN AIKUISIA KOIRIA OLE PUKENUT, KUIN PAKON EDESTÄ. NIISTÄ KUN NÄKEE, ETTÄ NE SELVÄSTI MIELUUMMIN ULKOILEVAT ILMAN VAATTEITA! JA VOI SITÄ RIEMUA MIKÄ KOIRIIN ISKEE KUN PAKKANEN LAUHTUU JA ULKONA TARKENEE OLESKELLA PIDEMPÄÄNKIN. NIIDEN LIIKEHDINTÄ NÄYTTÄÄ MELKEINPÄ KUIN TANSSILTA :)