sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tulihan se talvi lopulta tännekin, Antti myrsky myllersi läpi maan ja sitten alkoi luntakin sataa pyryttää. Nyt sitä on hiljalleen sadellut ja parin päivän ajan ja maahan sitä on kertynyt sen verran, että allekirjoittanut joutui luopumaan uskollisesti palvelluista crockseista ja laittamaan saappaat jalkaansa. Kääpiöpinsereiden mielestä lunta ja pakkasta on ehdottomasti liikaa. Tällä hetkellä pakkasta on - 15,3 ja alla olevasta kuvasta näkyy koirien mielipide asiaan! 


Tänään aamupäivällä Etna oli ehdottomasti sitä mieltä, että lenkille lähteminen pellolle, oli maailman typerin idea ja se jarruttelikin lähes koko lenkin alkumatkan. Jättäytyi vaihvihkaan jälkeen ja yritti kääntyä takaisin päin aina tilaisuuden tultua. Lopulta se kuitenkin suostui kulkemaan eteenpäin ihan reippaasti! 




Huvittavaa oli huomata sekin, miten oivallisesti koiran muisti voi pelata. Lenkkipolkumme varrella on pieni lampi, jonne syksyllä kerääntyy jonkin verran sorsia.. Toissasyksynä, Etna hiippaili rantaan ja säikäytti sorsaparven lentoon. Sen jälkeen se on uskollisesti joka kerta siitä ohikulkiessamme käynyt tsekkaamassa rannan, josko sinne olisi joku sorsa eksynyt. Niin se kävi tekemässä eilen ja tänäänkin, vaikka edellisestä kerrasta kun noissa maisemissa lenkkeilimme on useita kuukausia :)




Tuntuu melko huvittavalta, että näin lyhyt karvaiseen koiraan voi tarttua lumipaakkuja kiinni, mutta niin vain totta totisesti käy. Yritin siitä jonkin sorttista dokumenttiakin saada, ja taas mennään puhelimenkameran heikolla laadulla, vaan eiköhän noista kuvista jotain näy. Jostain syystä Adja kerää mukaansa lunta kaikista eniten










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti