maanantai 31. joulukuuta 2012

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 !!

TASAPUOLISESTI KAIKILLE 

TOIVOTTELEE MEIDÄN LAUMA 

MUUTAMIEN KUVA MUISTOJEN KERA

peli iltana tytöt ja minä

syntymäpäivä lahjakseni saatiin saman päivän aikana Zeuksen kanssa kaksi toko alo 1 tulosta ja kp:tä  huippu pisteillä :)

Adja "työkavereiden" kanssa

Kuinka monta mahtuu samaan aikaan riippumattoon... no ainakin neljä :)

palauttelin mieliin lapsuus muistoja  lähinnä koulumatkaan liittyen...

Koirat ahkerina töissä... lähinnä siis kannustamassa noutajien taipparireenejä. (ja meiltä kyllä löytyy pelastusliivit jokaiselle koiralle, niitä ei vaan tullut kannettua mukana..)

Kun on Zeuksen kavereista kyse, niin ei ole väliä sillä onko nuori , vanha, tyttö, poika, kissa, koira,  vai lammas...
girls girls girls...

työn raskaan raataja, ja kyseessä ei muuten ole saunavihdat, vaan lampaiden ja kanien kerput. 

Kesäloman vietossa savotta kämpän maisemissa... ei ollut riemulla rajaa

tai on ehkä sittenkin, tällaista jälkeä jättivät mäkäräiset koiriin ja käärmeitäkin sattui yhden päivän aikana  vastaan kolme kappaletta, ja ties kuin paljon niitä siellä metsissä mateli, kun nämä olivat jokainen jääneet auton alle siinä meidän mökin lähettyvillä

tulipa bongattua tällainenkin kyltti kesäloma reissun aikana :D

Koirat saivat omat "kylpyviitat" joskin Etnalla ja Zeuksella on kuvassa puvut väärin päin.. Viitoilla on kaksi eri käyttötarkoitusta, ensimmäisenä pesun jälkeen koirien kuivaus ja toisaalta kesäkuumalla koirien viilennys pitkillä automatkoilla.

Zeuksen kaverikoirailun myötä piti ostaa uusi kriteerit täyttävä kaulapanta,  ja sellainenhan ostettiin sitten tietysti jokaiselle

mistähän kasvista lienee kyse?

Hugo ja kukka

Zeus ansaitulla lepotauolla, herra oli helteisenä päivänä monta tuntia töissä golden ringin järjestämässä luonnetesti tilaisuudessa. Zeus muuten läpäisi testin itsekin hyvillä pisteillä ja omasi jopa suuremman noutohalun mitä osa testattavista kultaisistanoutajista
kuva päivittäisen lenkin varrelta

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tulihan se talvi lopulta tännekin, Antti myrsky myllersi läpi maan ja sitten alkoi luntakin sataa pyryttää. Nyt sitä on hiljalleen sadellut ja parin päivän ajan ja maahan sitä on kertynyt sen verran, että allekirjoittanut joutui luopumaan uskollisesti palvelluista crockseista ja laittamaan saappaat jalkaansa. Kääpiöpinsereiden mielestä lunta ja pakkasta on ehdottomasti liikaa. Tällä hetkellä pakkasta on - 15,3 ja alla olevasta kuvasta näkyy koirien mielipide asiaan! 


Tänään aamupäivällä Etna oli ehdottomasti sitä mieltä, että lenkille lähteminen pellolle, oli maailman typerin idea ja se jarruttelikin lähes koko lenkin alkumatkan. Jättäytyi vaihvihkaan jälkeen ja yritti kääntyä takaisin päin aina tilaisuuden tultua. Lopulta se kuitenkin suostui kulkemaan eteenpäin ihan reippaasti! 
Huvittavaa oli huomata sekin, miten oivallisesti koiran muisti voi pelata. Lenkkipolkumme varrella on pieni lampi, jonne syksyllä kerääntyy jonkin verran sorsia.. Toissasyksynä, Etna hiippaili rantaan ja säikäytti sorsaparven lentoon. Sen jälkeen se on uskollisesti joka kerta siitä ohikulkiessamme käynyt tsekkaamassa rannan, josko sinne olisi joku sorsa eksynyt. Niin se kävi tekemässä eilen ja tänäänkin, vaikka edellisestä kerrasta kun noissa maisemissa lenkkeilimme on useita kuukausia :)
Tuntuu melko huvittavalta, että näin lyhyt karvaiseen koiraan voi tarttua lumipaakkuja kiinni, mutta niin vain totta totisesti käy. Yritin siitä jonkin sorttista dokumenttiakin saada, ja taas mennään puhelimenkameran heikolla laadulla, vaan eiköhän noista kuvista jotain näy. Jostain syystä Adja kerää mukaansa lunta kaikista eniten