perjantai 24. huhtikuuta 2020


24.04.2020 Koiran päivä

Meidän arjessamme vain päivä toisten joukossa, siispä kuvia menneiltä viikoilta, tänään ei ole koirista tullut kuvia otettua, tai niiden kanssa edes mitään tavallisuudesta poikkeavaa tehtyä. Tämän päivän kelit ovat ailahdelleet laidasta laitaan hyvinkin lyhyillä varoitusajoilla. Lämpimästä auringonpaisteesta vesisateeseen ja raekuuroihin. 

Undis ja Etna 10  päivää sitten. Kävimme tyttöjen kanssa patikoimassa vähän alta 12 kilometriä. Kävelimme hiljaista polkua pitkin, järven rantaa seuraillen ja kuuntelin kaulushaikaran puhaltelua. Undis nautiskeli vielä kovin viileästä järvivedestä, kastellen itsensä mahakarvoja myöden. Etnaa ja Adjaa moiset hullutukset eivät houkutelleet lainkaan. 

Adja ja Undis samaisella kivellä, samana päivänä. Meidän onnemme oli se, että saimme nauttia keväisestä päivästä kaikessa rauhassa, kohtaamatta muita ulkoilijoita. 


Adjaa houkutteli iltapalalautaseni ja se yritti hurmata minua saadakseen edes pienen maistiaisen. Hymystä huolimatta saman pöydän ääreen pyrkinyt kääpiöpinseri sai tyytyä omiin eväisiinsä. 

Undis ensimmäisellä lyhyellä asuntoauto reissulla.

Karavaanari kääpiöpinserit, tyttöjä tympäisi, kun joutuivat kahvitauon ajaksi takapetille portin taakse. Olisivat ilmeisesti mieluummiin palelleet ulkona viileässä kevät säässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti