lauantai 5. marraskuuta 2011

TYTTÖ ON TULLUT KOTIIN...

Eilen töiden jälkeen lähdin ajelemaan kohti Helsinkiä määränpäänä Zeuksen ja Adjan kasvattajan koti. Hämärtyvässä illassa harmittelin talvirajoituksia, jotka astuivat voimaan jokin aika sitten. Jostain syystä matka Helsinkiin tuntui pidemmältä kuin koskaan.

Perillä meitä odotti kasvismamman paidan sisällä nukkuva pentu, joka tosin lattialle laskettaessa melko nopeasti virkistyi. Vauhtia ja luonnetta siitä tuntui löytyvän melkoisesti.

Kotimatka meni hyvin alun väsymys kiljumista lukuunottamatta, mutta ehkäpä sitä ei tässä tapauksessa lasketa. Kun auto lähti liikkeelle, kuului pientä vikinää joka hetken päästä muuttui kiljumiseksi, jonka jälkeen pentu sitten nukahti.

Kotona pentu joutui heti haukutuksi. Etnan mielestä napero oli todella pelottava ja vaarallinen. Zeus puolestaan katsoi minua ilmeellä, "mitä sä nyt taas olet mennyt tekemään..." Hetken kotona oltuaan pennusta rupesi sitten jo löytymään sitä kasvattajan luona tutuksi tullutta vauhtia. Etnakaan ei enää pentua pelännyt ja Zeuskin todennut sen siedettäväksi, sitten rupesi tulemaan se luonnepuolikin esiin. Etna leikitti murisevaa, rähisevää ja pomottavaa pentua ihan innoissaan häntä heiluen. Pentu hyppi, loikki ja teki hauskoja syöksyjä, Etna pyöri välillä lattialla ihan ympäri ja pentu teki kuperkeikkoja, hyppäsi ja kääntyi 180 astetta ilmassa ympäri.

Illalla tuli yksi pissa sisään lattialle, siirsin paperit siihen kohtaan ja yöllä papereille tuli toinen pissa. Aamulla kahdekan aikaan lähdin koko lauman kanssa ulos. Naperolla oli vähän ujopissa, mutta tulihan se lopulta ja kakkakin jokin aika myöhemmin. Aamuruoka maistui hyvin, yksin olo ei sen sijaan neitiä miellyttänyt. Päiväuninen jälkeen ulos tuli taas hienosti ykkös ja kakkos hätä.

Täytyy varmaan jatkaa yksityiskohtaista raportoimista hieman myöhemmin ;) tai ei ehkä ihan kuitenkaan :D Kuvia laitan sitten kun kerkeän... (jos ne suostuu tähän blogiin latautumaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti