tiistai 17. tammikuuta 2012

Muistelin, että mulla on jossain tuolla vuosien mittaa kertyneiden kuvien joukossa useampi otos kissasta ja koirasta, sekä niiden rinnakkaiselosta. Etsivä löytää ja minähän löysin, useammankin...

Zeus ottaa kissojen kanssa yleensä ihan rauhallisesti, mutta Etnalla ja sitä vajaan vuoden nuoremmalla Tikru kissalla kehittyi yhteinen leikki josta joskus viime keväänä muistaakseni blogiin kirjoittelin. No en nyt rupea samaa tarinaa tänne raapustelemaan, joten puhukoot kuvat puolestaan :) (jos suostuvat puhumaan...)

















Tämän verran ne suostuivat puhumaan, mutta halusivat jättää lopun arvoitukseski joten kai se on vaan alistuttava kohtaloonsa ja hyväksyttävä, että tällä erää en saa ladattua enempää kuvia.

Mun mielestä suloisia näistä kuvista tekee se, etteivät ne ole lavastettuja. Ensimmäisssä kuvassa sängyssä oli ensimmäisenä Linda-kissa ja Zeus pitkään mietti voiko se mennä kissan viereen... Totesi lopulta selviävänsä siitä hengissä, mutta päätti pysytellä turvallisen välimatkan päässä.

Toisessa kuvassa, ilmenee noin vuosi sitten olleet päivittäiset rutiinit. Tarvittaessa jätin koirat töissä isoon näyttelyhäkkiin ja suljin oven. Yleensa aina takaisin tullessani löysin häkistä koirien lisäksi myös pikku Tikrun joka verkon raosta luikersi koirien viereen nukkumaan. (Samaisesta raosta Adjalla on tapana luikerrella häkistä ulos, jos aika käy pitkäksi) Tosin tässä kuvauksen ajaksi häkin ovi on avattu :)

Kolmannessa kuvassa Zeus ja Etna olivat vetäytyneet häkkiin lepäämään, kun harvinainen vieras Svantte-kolli asteli arvokkaasti häkkiin niiden seuraksi. Sen verran ihmeellinen tämä tapahtuma kuitenkin oli, että Etnan piti nousta sitä istumaan ja ihmettelemään...

Toiseksi viimeisessä kuvassa nukkuvat Tikru, Tikrun emä Linda ja Etna sulassa sovussa keskenään.

Ja viimeinen kuva on Etnan ja Tikrun keksimästä leikistä, josta vuosi takaperin kirjoittelin enemmänkin.. Tämä on siitä "rakkaudesta se hevonenkin potkii vaiheesta", eli Etna kirputti kissaa, minkä seurauksena Tikru ensin puski, sitten hellästi puri ja raapi koiraa. Välillä jompaa kumpaa sattui kun toinen puri epähuomiossa liian lujaa, mutta kiusantekijä korjasi tilanteen nuolemalla ja sitten nysvääminen alkoi taas alusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti