tiistai 13. syyskuuta 2011

Uutta blogia aloitellessani ajattelin kirjoittavani siihen hieman useammin, kuin se mitä se on nyt käytännössä toteutunut. Mutta ehkäpä se into vielä palautuu. Joitakin kertoja olen on käynyt niin, että olen kirjoittanut valmiin teksin paperille, mutta sen naputtelu koneelle on sitten kuitenkin jostain syystä jäänyt.

Tällä hetkellä olo on hieman kummallinen. Näinä päivinä, tai ainakin tämän viiikon aikana pitäisi syntyä Zeuksen toinen pentue. Eli käytännössä saada tietää kasvaako meidän lauman koko, vai jääkö se ennalleen. Olo on edelleen hieman ristiriitainen, tiedän että Etnan kanssa on vielä paljon töitä, eikä Zeuskaan ole täysin valmis, mutta haluan pennun juuri tästä yhdistelmästä, ehdottomasti.

Tarkoitukseni olisi tehdä itselleni selkeä aikataulutus, jos pentu tulee. Niin että reenit jatkuvat myös molempien aikuisten kanssa. Periaatteessa olen jo asennoitunut niin, että pentu tulee. Ahneuksissani ostin jopa kaksi pennun pantaakin. Kirkkaan pinkin ja ihanan vihreän! Talutushihnoja löytyy omasta takaa.. Ja jos totta puhutaan, niin olisihan niitä pantojakin löytynyt molempien koirien pieniksi jääneistä, mutta.. Kyllä jokaisella uutta taivaltaan aloittavalla pennulla tulee olla juuri sille ostettu panta, aivan kuin ekaluokkalaisella joka kulkee kouluun ylpeänä uusi reppu selässään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti