perjantai 2. tammikuuta 2015

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE  !! 

Meidän uusi vuosi vaihtui varsin rauhallisesti kotosalla. Hoitoon tuli niin veljentyttö kuin veljen koirakin, viime vuonna raketteja säikähtänyt Ronja. Ehdimme käydä pitkällä lenkillä niin, että kerkesimme kotiin kuudeksi. Jonkin verran lenkin aikanakin kuului pauketta, mutta kotiin asti selvittiin ihan rauhallisin mielin. Illan aikana yksittäiset kovat paukahdukset saivat aikaan pientä levottomuutta, läähättelyä ja haukahtelua hoitokoiran osalta. Kun pamahdukset kuitenkin jatkuivat pitkin iltaa, totesi koira lopulta, ettei se tilanne siitä miksikään muutu. 

Niinpä kun puolen yön aikaan alkoi kunnon jyske ja pauke, nosti väsynyt koira vain hieman päätään, käänteli sitä edes takaisin ja totesi, että kaikki kääpiöt nukkuvat. Ronjakin siis rojahti matolle kyljelleen ja jatkoi nukkumistaan. 

Käytin koiria ulkona sitten hieman ennen kahta ja käytiin kävelemässä niiden kanssa pieni lenkki, jonka jälkeen käytiin lopulta nukkumaan. Yö sujui rauhallisesti ja kaiken kaikkiaan vuoden vaihde oli ihanan mukava ja rauhallinen. 

Saapa nähdä mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti