keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Hei vaan ja terveisiä Usasta. Täällä eletään vielä 1.5 tuntia tätä päivää, mutta koto Suomessa kello on jo pitkästi huomisen puolella.. kutakuinkin siinä aamulla puoli seitsemän tietämillä. Olkoonkin siellä jo huominen tai sieltä päin katsottuna täällä eilinen, ni tämän aikavyöhykkeen myötä ehdin vielä juhlistaa Zeuksen kahdeksatta syntymäpäivää..

Zeus täytti kahdeksan vuotta 8.7. Saapa nähdä mitä Herra saa hieman myöhästyneenä syntymäpäivä lahjana. Tämän ensimmäisen Usassa vietetyn päivän aikana ei ole löytynyt koirille tuomisia enkä sen puoleen ole raskinut itsellenikään mitään ostaa.

Täällä on ollut ihanaa ja kamalaa.. Ensimmäisenä aamuna, eli tänään heräsin paikallista aikaa jo ennen aamu kuutta painajaiseen, jossa Adja joutui kyykäärmeen puremaksi. Käärme puri sitä unessa suoraan kuonoon ja tilanne muuttui nopeasti koiran kannalta hengenvaaralliseksi. Unessa soitin paikasta toiseen, mutta kukaan ei pystynyt antamaan meille aikaa. Lopulta yksi eläinlääkäri totesi pystyvänsä auttamaan ja lähdin kiireen vilkkaasti pyöräilemään koira tarakalla kohti eläinlääkäriä. Heräsin kauhusta kankeana, sydän pamppaillen, kun unessa tajusin että välillämme onkin valtameri. Että olin varannut ajan Suomesta, vaikka olinkin täällä Usasssa.

Saapa nähdä miten ensi yönä käy...

Mutta takaisin itse aiheeseen, eli päivänsankarin onnitteluihin.



ZEUS  8  VUOTTA 

Nyt löytyy meidän taloudesta ihan virallinen veteraani, ja pappakoirasta
saa puhuan nyt ihan reilusti pappana jo iänkin puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti