sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Jaahas :) Melkeinpä tekisi mieleni aloittaa tänään sanomalla, että TAAS kirjoittamassa blogia. Edellisestä kerrasta kun ei ole aikaa kovinkaan kauaa.. Vaan mitäpä pienistä kun ei ne pienetkään meistä. Ja kun kerran pienesti löytyi jotain hehkuttamisen arvoista asiaa, niin ajattelin siitä heti tännekin riemuista.

Ensinäkin meillä on ollut koirien kanssa pitkä päivä. Aamulla suuntasimme ensin Tre KV näyttelyyn, onneksi matka ei ollut kovinkaan pitkä. Siellä vierahti huomaamatta niin tunti kuin toinenkin, molemmat koirat kävivät kehässä pyörähtämässä ja seisoskelemassa kuitenkin ilman sen kummoisempia tuloksia. Zeus tapansa mukaan ERIn, mutta ensimmäisen kerran tänä vuonna ilman SA:ta ja Etna omaan tyyliinsä EHn.

Arvosteluissa ei sinänsä ollut mitään uutta, tosin joitakin hämmästyttäviä piirteitä... Vielä joku aika sitten(lue Lahti KV näyttelyssä) Etnalle kaivattiin lisää eturintaa... nyt arvostelua lainaten sillä olikin "Hyvin kehittynyt rintakehä" Hieman kulmakarvoja kohotti myös se ettei kummankaan koiran liikkeistä mainittu mitään. Vaan parempihan se meidän kannalta on!

Tänään näyttelypäivä sujui suht rennoissa merkeissä, toki pientä jännitystä oli ilmassa... Totesin vaan, että Etna tarvitsee hirveästi lisää kestoa seisomiseen, se välttämättä vaikuta kovin edustavalta stepatessaan koko ajan edestakaisin.

Näyttelyn jälkeen suuntasimme näyttelyreeneihin Hakametsän jäähallin parkkipaikalle.. jonkin asteisesti siinä pyörähtelin molempien koirien kanssa mutta niistä oli aistittavissa jo jonkin asteista väsymistä.

Reenien jälkeen suuntasimme vielä kääpiöpinseri porukalla koirapuistoon ja kummasti sitä löytyi uutta energiaa. Ilokseni huomasin ensimmäisen kerran Etnan todella vapautuneen koirapuistossa niin että se leikki sydämensä kyllyydestä siellä, käyden vain aina välillä minua morjenstamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti