sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Sataa sataa ropisee

Tänään oli kyllä sellainen näyttely päivä, että toivon ettei toista samanlaista tulisi vähään aikaan tai sitten enää koskaan! Ajelimme ensi alkuun parisen tuntia Harjavaltaan vesisateessa ja perinteiseen tapaan hyvissä ajoin. Käytännössä siis saavuimme näyttelypaikalle pari tuntia etuajassa, eikä yllätys ollut kovinkaan suuri, kun totesimme että sielläkin sataa.

Kävimme rokotusten tarkastuksessa ja kiertelimme hetken koirien kanssa näyttelyalueella ja suuntasimme sitten takaisin autolle. Totesin, että Etnan karva oli tosi kamalan näköinen (vaihtumassa) ja rupesin miettimään haluanko todella viedä sen kehään.. Kokosin sitten auton taakse, takakontin luukun alle suojaan "näyttelypöydän" häkistä jonka päälle heitin maton ja viltin ja koitin harjailla neitosta, jos vaikka enimmät karvat lähtisivät. Kyllähän niitä lähtikin, vaan ei se karva yhtään sen kummoisemman näköiseksi muuttunut!

Kynnetkin tuli leikattua molemmilta koirilta, Etnan pienestä vastaan hangoittelusta huolimatta ja sitten taas takaisin autoon.

Siellä sitä sitten istuskeltiin ja katsottiin vesisadetta juoden kuumaa mehua, jota olin onneksi hoksannut ottaa mukaan.

Etnan toinen omistaja, Tainakin saapui paikalla ja näytin Etnaa hänelle. Totesin sitten, että jos häntä ei ihan hirvittävästi harmita, niin voisin jättää Etnan kehän väliin ja niin sitten teinkin.

Vesisateesta ja kylmästä huolimatta Zeus esiintyi todella hienosti ja voittikin sitten oman luokkansa... Paras uros kehässä sijoituimme kolmansiksi joten pääsimme sitten suunnitelemaan kotiin lähtöä. Näytin vielä Etnaa Tainalle ja hän vähän katsoi Etnan liikkeitä.. huomasi jonkinlaista jäykkyyttä niissä, tai toisella puolella, vaikka sanoikin sen sitten muuten liikkuvan hyvin.

Täytyy koittaa etsiä jostain koirahieroja joka voisi käydä neitokaisen läpi ja sanoa sitten onko siellä jotain lukkoja tms...

Näyttelypäivä oli siis menestyksen kannalta ihan kiva, mutta se jatkuva vesisade oli kyllä todella inhottavaa. Varsinkin kun vesisadetta kesti koko päivän. Kävimme koirien kanssa iltalenkillä kaupungissa ja koirapuistossa. Mitään kovin mukavaa se ei kuitenkaan ollut, ainakaan koirien mielestä.. kaatosateessa kävely siis :) Itseäni se ei oikeastaan juurikaan haitannut, tykkään vesisateesta jossain määrin. Kunhan sitä ei kestä viikko tolkulla. Näyttelyitä ajatellen se ei kuitenkaan ole kovin mukavaa.

Tällä hetkellä ei ole nyt seuraavaa näyttelyä vielä tiedossa.. tosin kävin kennelliiton sivuja selailemassa ja loppu kesältä löytyi muutama mahdollinen näyttely joihin saattaisimme suunnata. Niitä olivat mm.

Valkeakoski 13.8  (Tänne olen ilmoittamassa todennäköisesti molemmat koirat, jos Etnan "turkki" on   kunnossa siihen mennessä)

Tervakoski 27-28.8 (Olin tuolla viime vuonna Zeuksen kanssa ja se oli ihan kiva näyttely)

Rn Helsinki 0.9 (Pienellä varauksella... )

Seuraava koitoksemme Zeuksen kanssa kuitenkin 4.6 jolloin olemme menossa Espooseen luonnetestiin. Täytyy sanoa, että jonkinlainen pieni jännitys kyllä kiemurtelee jossain tuolla sisuksissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti