tiistai 14. elokuuta 2012

Nyt tulee sitten toinen postaus samalle päivälle, kun en tietenkään muistanut kaikkea tuohon edelliseen postaukseen rustailla ja laiskuus iski siinä määrin, etten jaksanut alkaa sitä muokkailemaan. Menköön sitten tämän kerran näin.

ZEUKSEN ENSIMMÄINEN PENTUE ON TÄYTTÄNYT 2  VUOTTA tämän viikon maanantaina, eli 13.8

myöhästyneet onnittelut siis
Aavalle http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI52125%2F10&R=185
ja Elvikselle http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI52124%2F10&R=185

Paljastettakoon tässä samalla sitten pieniä juorunpoikaisia, eli Elviksellä puuttuu enää  yksi serti ja sitten siitä tulee FIN MVA. Toivottavasti poika jo metsästelisi tuota viimeistä sertiään :) Olen myös Elviksen kasvattajalta kuullut, että jokunen olisi kysellyt tuon Zeuksen pojan perään, yhdelläkään nartulla ei kuitenkaan ole vielä käynyt túuria sen suhteen ja suurin syy siihen lienee se, ettei Elviksen polvia ja silmiä ole vielä tutkittu.

Aava puolestaan läpäisi puhtain paperein molemmat tutkimukset jo melkein vuosi sitten ja jonkinlaisia aavistuksia taitaa olla siitä, että neiti olisi miehelään matkalla lähiaikoina. Mielenkiinnolla jään odottamaan syntyy siltä saralta jotain ja jos syntyy niin mitä. Voin kertoa, että jos jonkinlaisia mönkijöitä maailmaan putkahtaa, niin sen pentulaatikon reunalta en malta pysyä pois.

Suurella mielenkiinnolla odottelen myös eri suunnalta samansuuntaisi tuloksia. Zeuksella ei ole aavistustakaan siitä, että sillä on taas kissanpäivät tiedossa. Enkä vielä vähään aikaan taida vihjaistakaan morsmaikusta joka tänne matkustaa käymään Kauhajoen suunnalta.. laitan kuitenkin tähän linkin, jos joku haluaa käydä morsmaikusta kuvan katsomassa... http://www.rapidmasters.net/pentuja.htm

Pahasti vaikuttaa siltä, että jos jonkinmoista kuumeen poikasta sitä alkaa taas leijailemaan ilmassa. Kaipa se on vaan sitten pakotettava itsensä pysymään kovana, etenkin kun edessä on selvä köyhtyminen opiskelijaksi ryhtymisen johdosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti