perjantai 18. joulukuuta 2015

Aamulla varhain olisi tarkoitus lähteä ajelemaan kohti Suomi neidon kainalon seutua. Laskeskelin tarvitsevani koirille mukaan ruokaa arviolta kuutisen litraa ja pari kourallista päälle. Vaikka työpäivän jälkeen paukasinkin menemään pää kolmantena jalkana ja yritin saada kaikki asiat hoidettua, jäi pakkaaminen puoli tiehen. Myös koirien ruokien osalta.. Sain kuitenkin nostettua tuon tynnyrin jo pois kylmävarastonpuolelta. Ajattelemattomuudella oli sellainen seuraus, että Adja päätti asettua kunniavartioon tuon pöntön viereen.. Saapa nähdä vartioiko se siinä koko yön.. :)

"Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta,
joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta..." 

Kohta ollaan matkalla kohti tunturia ja lunta, saapa nähdä miten käy tuon ihmismielen rauhan valtakunnan kanssa. Löytyyköhän vai eiköhän löydy.
Saapa nähdä miten käy. Reissuun lähtö tuppaa aina stressaamaan,  välillä enemmän, välillä vähemmän,  muttaa stressaa aina. 

Ja kun allekirjoittanut stressaa,
stressaa meillä sitten koko ryhmä rämä. 
Ei muuta kun näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.. tai ainakin tuohon kuvaan ja niihin tunnelmiin, että talvea kohti ollaan menossa,  vaikka vettä tippuukin rännistä ja räystäiltä niin kuin keväällä konsanaan. Katotaanpa  jos sitä saisi jonkinlaista reissu postausta aikaiseksi. Vuoden vaihteen jälkeen puhaltavatkin kokonaan uudet tuulet,  joita lounatuuli laulelee.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti