perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kertailtiin tänään Zeuksen kanssa vähän tokoa ja kyllähän tuo jotain tuntui muistavankin. Ilmoitin Zeuksen möllitoko kilpailuun, että saisin vähän motivaatiota tuohon reenaamiseen. Reilun viikon päästä pitäisi tuohon kokeeseen mennä ja saapa nähdä miten meille käy. Lähinnä siis mietityttää se, että tuleekohan siitä munaus vai emämunais :D 

Muut alokas luokan liikkeet Zeus muisti varsin mallikkaasta pitkästä tauosta huolimatta, mutta liikkeestä seisominen oli hieman päässyt unohtumaan. Paikalla makuu se on meidän ikuisuus propleema, se kun sujuu täysin varmasti vain sisätiloissa. Taivaan alla siihen vaikuttaa niin moni tekijä ja kaikista suurin ongelma on aina ollut se, että jos maa on kylmä tai alusta epämieluinen, ei Zeus halua siihen mennä ja minä puolesta niin hentomielinen, etten halua sitä siihen pakottaa. 

Minulla mikään harrastaminen näiden koirien kanssa ei ole niin tavoitteellista, että sen täytyisi olla koirille epämieluisaa. Tulinkin jo kauan aikaa siihen tulokseen, että en mieltäni pahoita, vaikka jokainen koe kaatuisi tuohon paikalla makuuseen. Aikamoinen super yllärihän se oli silloin aikoinaan kun Zeus silloin kahdessa kokeessa peräkkäin onnistui tuossa paikalla makuussa niin hyvin. Se olikin oikea superpäivä silloin. Alokas luokasta 194 ja 181 pistettä, ykkös tulosten ja KPeiden kanssa. Ihan pätevä näpäytys niille käyttökoirapuolen ihmisille, jotka meitä nenänvarttaan pitkin katselivat, kun kääpiöpinserilaumani kanssa siellä kentän parkkipaikalla höösäsin. Kolme vuotta tulee toukokussa täyteen noista kokeista, eikä sen jälkeen ole Zeusta yhteenkään kokeeseen tullut ilmoitettua. 

Nyt olen päättänyt vähän ryhdistäytyä ja ensimmäinen askel sen suhteen on tuo reilun viikon päästä oleva möllitokoe. 

Tulipa tänään koiria vähän seisoteltuakin, kun Emra tuli nauttimaan ihanasta kevät säästä tänne "maalle". Julkaisu kelpoisia kuvia ei tullut kuitenkaan muista kun uroista, eikä niistäkään ihan sellaisia kuin olisin halunnut. Yhteen kuvaan ehti Etnakin tupata mukaan, kun neiti tuumasi, että kyllähän se nyt seisoo siinä missä nuo uroksetkin :) 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti